Opslagruimte huren Sint-Niklaas

Op zoek naar een stockageruimte regio Sint-Niklaas? Dan ben jij bij Vio aan het juiste adres. Wij hebben meerdere Storebox opslagfilialen waaronder 1 in Sint-Niklaas. Deze filialen beschikken over opslagunits van diverse volumes waardoor we voor iedereen een geschikte opslagruimte te huur kunnen aanbieden én aan ieders budget! In de Nieuwe Molenstraat beschikken we zelfs over volledige self-storage opslageenheden. Verhuur van deze opslagruimtes kan indien gewenst eenvoudig en volledig zelfstandig online waarna je ze kan betreden met een sleutel die je ter plekke ontvangt via een automaat. Zeer flexibel en gemakkelijk!

Twijfel je nog over de nodige grootte van de opslagbox? Wij helpen u graag verder! Geef ons gewoon door wat u precies wenst op te slaan en dan adviseren wij u welke opslagruimte het meest voldoet aan uw noden.

Informeer u over beschikbaarheid en tarieven   of   Huur meteen een opslagruimte online

 

Diverse opslagruimtes beschikbaar in Sint-Niklaas

Of het nu gaat over meubelbewaring voor particuliere opslag of zakelijke opslag, welke vaak wat meer ruimte vraagt, voor beide opties bieden we een oplossing. De volumes van onze afzonderlijke storage boxen te Sint-Niklaas variëren van 1.5 m³ tot maar liefst 70 m³ (afhankelijk van de locatie).

Al onze opslagmagazijnen zijn beveiligd met behulp van toegangscontrole, een veiligheidscamera en aangesloten op een alarmcentrale. Ze bevinden zich op het gelijksvloer en zijn allemaal geventileerd en tocht- en vochtvrij. U mag er dus zeker van zijn dat uw goederen steeds onder de juiste condities worden bewaard.

 

Prijs opslagruimte huren Sint-Niklaas

De prijs voor het huren van een opslagruimte hangt natuurlijk af van de gewenste grootte. Bij Vio hanteren we zeer voordelige prijzen. Hieronder een overzicht:

Tarief Self-storage Sint-Niklaas (Nieuwe Molenstraat)
Beschikbare opslagruimte
Prijs/maand
12 m3 € 70,00
15 m3 € 90,00
18 m3 € 110,00
21 m3 € 125,00
24 m3 € 140,00
27 m3 € 150,00
30 m3 € 160,00
36 m3 € 180,00
38 m3 € 185,00

Bijkomende kosten

  • Eénmalige administratieve kost: € 10
  • Afkoop hangslot: € 26
  • Waarborg: € 50 / opslageenheid

Tarieven extra opties

  • Extra helper: € 30 /uur (minimum aangerekende tijd = 1 uur)

 

Informeer u over het huren van een opslagruimte Sint-Niklaas

 

Hoe een Vio Storebox in Sint-Niklaas reserveren?

U wenst uw goederen of meubels te stockeren in een van de Vio opslageenheden? Er zijn 2 manieren waarop u dit kan doen, afhankelijk van de locatie.

Voor onze opslagruimtes in de Nieuwe Molenstraat kan u zowel terecht bij ons als op VioStorebox.be. Contacteer ons vrijblijvend voor info en beschikbaarheid. Wij maken de reservatie voor u ook graag in orde.  Liever helemaal zelf online reserveren? Dat kan ook, op viostorebox.be. Na de reservatie kan u de sleutel met behulp van een persoonlijke code afhalen en de ruimte meteen betreden.

Extra info & voorwaarden meubelbewaring Sint-Niklaas

  • De ruimten zijn toegankelijk van 06.00u tot 23.00u met behulp van een individuele toegangscode.
  • Tarieven geldig vanaf 01/02/2015 – de tarieven kunnen steeds gewijzigd worden.
  • Prijzen zijn inclusief BTW.
  • De eerste standaardafrekening van de opslageenheid, zijnde de kost voor de huurperiode van ingangsdatum tot einde van de lopende maand plus de kost voor de daaropvolgende maand EN waarborg van 50 €, is onmiddellijk betaalbaar bij opmaak van het huurcontract bij één van onze VIO STOREBOX verantwoordelijken OF via Ingenco (Online banking) contract via onze KIOSK en/of online.
  • Bekijk hier de gebruiksvoorwaarden en algemene voorwaarden.

 

Promoties voor verhuur opslagruimte Sint-Niklaas

VIO STOREBOX Sint-Niklaas beloont haar nieuwe klanten die voor langere termijn wensen te huren onder de vorm van tijdelijke promoties. Indien u een opslageenheid wenst te huren voor 6 maanden, bieden wij u bij contante betaling de eerste maand gratis aan! Dus 6 maanden huren is 5 maanden betalen! Vraag naar onze voorwaarden in één van onze vestigingen of neem online contact met ons op.

 

Adres meubelbewaring Sint-Niklaas

VIO STOREBOX Sint-Niklaas – opslagmagazijn 1
Nieuwe Molenstraat 70C
9100 Sint-Niklaas

Tel: 03 253 20 10
Openingsuren:
Enkel op afspraak
Zon- en feestdagen gesloten
Beschikbaarheid online controleren

filiaal Sint-Niklaas Molenstraat