Verhuiswagen huren

Iveco meubelwagen 17m³

Rijbewijs type B
Categorie wagen Type D
Volume laadruimte 17 m³
Laadvermogen 945 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 385 x 208 x 218 cm
Laadklep 500 kg

Iveco meubelwagen 20m³

Rijbewijs B
Categorie wagen Type DX
Volume laadruimte 20 m³
Laadvermogen 645 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 424 x 208 x 218 cm
Laadklep 500 kg

Ford Transit Bestelwagen 3,4m

Rijbewijs B
Categorie wagen Type CX
Volume laadruimte 12 m³
Laadvermogen 1,1 ton
Binnenafmetingen (LxBxH) 330 x 172 x 188 cm
Laadklep neen

Iveco Cargo vrachtwagen 5m

Rijbewijs type C
Categorie wagen Type F
Volume laadruimte 27 m³
Laadvermogen 2.300 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 500 x 230 x 235 cm
Laadklep 1,5 ton
vrachtwagen 6m

Iveco Eurocargo vrachtwagen 6m

Rijbewijs type C
Categorie wagen Type G
Volume laadruimte 34 m³
Laadvermogen 6.000 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 600 x 247 x 230 cm
Laadklep 1,5 ton

Een verhuiswagen huren voor een vlotte verhuis

U gaat verhuizen? Fijn! Maar dat is natuurlijk niet zo’n gemakkelijke klus. Vooral het vervoer durft al eens problemen geven, want hoe krijgt u al uw dozen zonder brokken op hun nieuwe bestemming? Ook hier biedt Vio de uitkomst. Bij ons kunt u een verhuiswagen huren zodat u al uw materiaal veilig kunt vervoeren. Al onze verhuiswagens te huur worden in perfecte staat én snel afgeleverd.

Onze verhuiswagens zijn perfect voor het verhuizen van een beperkt aantal meubelen. Is dit niet voldoende, dan kan u ook eens kijken naar ons aanbod vrachtwagen verhuur.  Hoe groot de verhuis ook is, wij hebben steeds de geschikte wagen voor u ter beschikking!

Verhuiswagenverhuur aan scherpe prijs

Een extra troef: de prijs voor de verhuur van een verhuiswagen is bijzonder scherp. U heeft dus geen reden om geen verhuiswagen te huren bij Vio. Zo bent u zeker dat uw verhuisklus vlekkeloos verloopt. Dat is alweer een kopzorg minder, en kunt u snel van uw nieuwe thuis genieten!

Vrachtwagen huren met/zonder rijbewijs C?

Let op, onze bovenstaande Iveco vrachtwagens vereisen een geldig rijbewijs C. Controleer steeds de vervaldatum van uw rijbewijs en uw medische keuring.

Beschikt u niet over een rijbewijs C en u moet grotere meubelstukken vervoeren? Geen probleem! Bekijk ook ons aanbod bestelwagens en ruime meubelwagens. Deze kleine vrachtauto’s huren kan al met rijbewijs B en u zal versteld staan van hun laadvolume. Bovendien zijn ze uitgerust met een laadklep zodat u vaak al meer dan voldoende heeft aan deze wagen voor een standaard verhuizing.

Meer dan alleen verhuiswagen verhuur

Bovendien kunt u naast de verhuur van verhuiswagens bij ons ook verhuismateriaal huren of kopen en een handige verhuislift huren. Zo hoeft u geen problemen te ondervinden om zware meubelstukken naar boven te krijgen. Heeft u liever dat een vakman u helpt bij de verhuis? Dankzij onze professionele verhuisservice is ook dat mogelijk!

Interesse of vragen?

Bent u niet zeker over welk type verhuiswagen te huren? De medewerkers van Vio denken graag met u mee. Contacteer ons vrijblijvend of kom even langs in een van onze vestigingen.

Neem vrijblijvend contact op