Transport

Geen geknipte vrachtwagen? Ons transportbedrijf helpt u uit de nood!

U wilt niet alleen de juiste man op de juiste plaats, maar ook … het juiste voertuig voor de juiste opdracht. En gelijk hebt u! Stel: u beschikt over een tientonner en krijgt een opdracht om één pallet te vervoeren. Of u hebt een bescheiden bestelwagen en wordt gevraagd om een reusachtig order te leveren. In beide gevallen is het zonde – en misschien wel onmogelijk – om uw eigen wagen te gebruiken. Kies daarom voor een voordelige oplossing, en besteedt de transportopdracht aan een transportbedrijf uit.

Andere gevallen waarin u ons kunt inschakelen:

  • U hebt maar af en toe een transportopdracht.
    Investeren in een eigen vrachtwagen is dan verlieslatend. Kies voor de goedkope optie – en gebruik voor uw transport onze vrachtwagen.
  • U kampt met technische problemen in uw eigen wagenpark.
    Staat uw vrachtwagen in panne en hebt u een dringende bestelling? VIO helpt u uit de nood.

Vraag nu meer info bij VIO, uw professioneel transportbedrijf. Zit u met een bijzondere transportopdracht, die extra zorgen vraagt? Dan bekijken we samen wat voor u kunnen doen.

 

Vraag een offerte op maat aan of Bestel telefonisch op 03/253.20.10

 

Voordelige tarieven voor transport

Alle vrachtwagens voor transport bij transportbedrijf VIO zijn in prima staat. Want professionele technici onderhouden ze grondig, met de regelmaat van een klok. Onze ervaren chauffeurs brengen uw goederen veilig naar hun bestemming. Daarnaast hanteren wij voordelige tarieven voor onze transportopdrachten. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

 

Tarief kilometervergoeding & specificaties transportwagens

Wij hebben een zeer ruim aanbod aan voertuigen waardoor we kunnen ingeschakeld worden voor alle mogelijke transportopdrachten. Niet zeker welk voertuig het meest geschikt is voor uw transportklus? Geen nood! Geef ons door wat u precies wenst te transporteren en wij zoeken voor u de beste oplossing!

Vraag een offerte op maat aan of Bestel telefonisch op 03/253.20.10