Meubelbewaring

Opslagruimte huren bij VIO STOREBOX

U weet geen blijf meer met uw archief? Uw woning komt later vrij dan gepland? Of u wilt laminaat leggen in uw woonkamer en weet geen blijf met de meubelen? Er bestaat niets erger dan een tekort aan plaats. Bij VIO kunt u tijdelijk een opslagruimte huren tegen de laagste prijs.

VIO STOREBOX verhuurt opslagruimtes in Vlaanderen en Antwerpen op volgende locaties:

De voordelen van meubelbewaring via VIO STOREBOX

Waarom zou u uw inboedel toevertrouwen aan VIO STOREBOX? Omdat tijdelijke meubelbewaring nu eenmaal onze specialiteit is! Service en kwaliteit is onze topprioriteit en we innoveren voortdurend om u optimaal van dienst te zijn.

Onze opslagruimtes worden bijvoorbeeld voortdurend onder toezicht gehouden met beveiligingscamera’s, om de veiligheid van uw goederen te verzekeren. Toegang tot het magazijn kan van 06u00 tot 23u00, uitsluitend met een persoonlijke toegangscode die u ontvangt bij opmaak van uw huurcontract. We beschikken over een brede waaier aan volumes zodat u steeds de gepaste ruimte vindt voor uw meubels. Maar onze grootste troef is dat er een opslageenheid beschikbaar is voor ieders budget. Wist u dat u al een kleine ruimte kunt huren om uw meubelen te stockeren voor maar slechts 12,5 euro per maand? Onze boxen bevinden zich bovendien in een geventileerd en vorstvrij magazijn zodat uw goederen steeds onder de juiste condities worden bewaard.

U kan uw opslagruimte eenvoudig reserveren door gewoon even contact met ons op te nemen. Wij controleren onmiddellijk de beschikbaarheid en reserveren de gepaste ruimte voor u.

NIEUW: In onze filialen te Sint-Niklaas (Nieuwe Molenstraat), Gent en Geel kan u zelfs volledig zelfstandig een ruimte huren. U plaatst uw bestelling online via www.viostorebox.be en via onze kiosken ter plaatse in deze filialen kan u uw sleutel in ontvangst nemen en uw ruimte onmiddellijk betreden.

VIO STOREBOX biedt haar klanten bovendien interessante kortingen aan, dus neem zeker een kijkje op onze promotiepagina.

Hoe beschermt u uw meubels het beste in een opslagruimte?

Hoe slaat u best uw hele hebben en houden op? Door alles netjes in te pakken in boekendozen of beschermd door luchtkussenfolie. Uw meubels kan u het beste beschermen met afdekdekens. Ontdek alle mogelijke inpakmaterialen van Vio om te voorkomen dat uw inboedel schade op loopt.

Of u nu veel of weinig materiaal heeft: bij ons vindt u er de geknipte plaats voor. Dus zowel voor particulieren als voor bedrijven zoeken wij steeds de beste oplossing! Opslag van uw meubels was nooit zo gemakkelijk en goedkoop!

Contacteer ons vrijblijvend