Huurwagens

Bestelwagen huren
Koel- en vrieswagens
Minibus huren
Trekkers en/of trailers
Vrachtwagen huren
Verhuiswagen huren

VIO tariefformules

Wij hanteren vanaf 04/01/2021 twee tariefformules. Met name het “BASIS” tarief, met vermelding van uw eigen risico ingeval van ongeval of diefstal en het “SLIM” tarief, waarbij u uw eigen risico in deze gevallen, aanzienlijk beperkt.  De bijhorige eigen risico bedragen, worden telkens bij de tarieven vermeld op de detailpagina’s van de verschillende huurwagens.

De BA verzekering is in beide formules inbegrepen, met een kost per voorval van 500€ ten laste van de huurder.

 

Uw partner in huurwagens

Bij VIO vindt u de geknipte huurwagens, groot of klein, mét of zonder laadklep.

U kan bij ons terecht voor het huren van

  • Bestelwagens: Zoals de Ford Connect en de Ford Transit. Voor de huur van onze bestelwagens is een rijbewijs B voldoende.
    Vrachtwagens: Zoals de Iveco Cargo en de Iveco Stralis. Voor het huren van een vrachtwagen hebt u een geldig rijbewijs C nodig.
  • Minibussen: Handig als u met een groot gezin op vakantie gaat en comfortabel wil reizen. Of als u eropuit trekt met uw vriendengroep is het huren van een minibus nog zo fijn.
    Trekker/trailers: Heeft uw onderneming maar af en toe een trekker nodig? Of staat uw eigen exemplaar met panne langs de weg? Gebruik dan een trekker of trekker met trailer van Vio.
  • Verhuiswagen: Gaat u verhuizen? Dan kan het huren van een verhuiswagen handig zijn. Naast het verhuur van verhuiswagens is het ook mogelijk om beroep te doen op onze verhuisservice.
  • Koel- en vrieswagens: Transporteer veilig uw gekoelde of diepgevroren met onze koel(aanhang)wagens.

Op zoek naar een partner voor verhuurwagens? Huur dan snel uw huurwagen bij VIO in één van onze gemakkelijk bereikbare verhuurfilialen (Zwijndrecht, Wilrijk, Wommelgem). Bovendien zijn bijna alle huurwagens voorzien van een Ecovignet (verplicht in sommige stedelijke gebieden in Frankrijk).

Met een VIO huurwagen naar het buitenland trekken, dat kan! Informeer je tijdig in welke Europese landen onze voertuigen verzekerd zijn, en in welke landen niet.

Niet zeker welke huurwagen geknipt is voor jou transportklus? Aarzel niet hieronder contact op te nemen, we geven je hierin graag advies!

Neem vrijblijvend contact op