Bestelwagen huren

Ford Transit Bestelwagen 3,4m cat.: CX

Categorie wagen Type CX
Rijbewijs B
Volume laadruimte 12 m³
Laadvermogen 1,1 ton
Laadklep neen

Ford Transit Bestelwagen 3m cat.: C

Categorie wagen Type C
Rijbewijs B
Volume laadruimte 10 m³
Laadvermogen 1,4 ton
Binnenafmetingen (LxBxH) 330 x 172 x 188 cm
Laadklep neen

Iveco meubelwagen 20m³ cat.: DX

Categorie wagen Type DX
Rijbewijs type B
Volume laadruimte 20 m³
Laadvermogen 695 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 424 x 208 x 218 cm
Laadklep 500 kg

Iveco meubelwagen 17m³ cat.: D

Categorie wagen Type D
Rijbewijs type B
Volume laadruimte 17 m³
Laadvermogen 900 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 400 x 208 x 220 cm
Laadklep 500 kg

Iveco meubelwagen zonder laadklep cat.: E

Categorie wagen Type E
Rijbewijs type B
Volume laadruimte 20 m³
Laadvermogen 965 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 424 x 208 x 218 cm
Laadklep Nee

Koerierwagen 1.6M cat.: A

Categorie wagen Type A
Rijbewijs B
Volume laadruimte 2,5 m³
Laadvermogen 490 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 160 x 130 x 120 cm
Laadklep neen

Ford Transit bestelwagen 2,4m cat.: B

Categorie wagen Type B
Rijbewijs B
Volume laadruimte 5,8 m³
Laadvermogen 1.100 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 242 x 170 x 140 cm
Laadklep neen

Een oplossing voor elke vervoersklus

U gaat verhuizen, moet enkele meubels ophalen of uw eigen bedrijfsvoertuig vertoont technische mankementen? Dan is een bestelwagen huren misschien wel de oplossing. Van kleine koerierwagen tot lichte vrachtwagen, dankzij ons divers aanbod hebben we ongetwijfelde een geschikte bestelwagen te huur voor uw vervoersklus.

Een aantal van onze bestelbussen beschikken over een trekhaak waardoor je ze perfect kan uitbreiden met een aanhangwagen voor bijvoorbeeld het vervoer van motor of koele voedingswaren. Zou u dus graag een bestelwagen met trekhaak huren, geef ons dit dan zeker door bij de reservatie zodat we deze opties voor u zeker voorzien. Bent u van plan om zware meubels te vervoeren, dan is het huren van een bestelwagen met laadklep geen overbodige luxe. Onze Iveco meubelwagen kan uw verhuis heel wat verlichten!

Niet helemaal zeker welk volume bestelwagen u nodig heeft? Geef ons dan door wat u precies wenst te vervoeren en dan adviseren wij welke bestelauto of verhuiswagen in ons verhuuraanbod voor u het meest geschikt is. Zowel qua volume, opties als budget!

 

Huren voor korte én lange termijn

Wil u een camionette huren voor verhuis of om naar het containerpark te gaan, dan volstaat een huurperiode van 1 dag of eventueel een weekend. Maar soms heeft u langer nood aan een extra vervoersmiddel. Onze tarieven lopen tot weekprijzen, maar ook een bestelwagen huren voor een maand of langer is mogelijk. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

 

Wat kost een bestelwagen huren?

Bij Vio huurt u bestelwagens aan voordelige prijs! De prijs hangt natuurlijk af van het gewenste model en de verhuurtijd. Een snelle en kleinere vervoersklus? Vanaf 41 euro heeft u onze compacte koerierwagen een hele dag tot uw dienst. U kan dus al zeer profijtig een camionette huren. Maar ook voor 55 euro/dag vindt u bij Vio bestelwagenverhuur al een ruime en comfortabele bestelauto. Bovendien hebben we ook mooie promoties waarmee u nog meer kan besparen op de huurprijs.

Huur je een camionette bij Vio, dan krijgt u minimum 100 km gratis. U kan dus als het ware eenvoudig een bestelwagen huren zonder kilometerbeperking. Bent u toch van plan grotere afstanden te overbruggen, dan betaalt u gewoon een vaste prijs per kilometer. Geef ons door hoeveel kilometer u plant af te leggen en wij berekenen vrijblijvend uw totaalprijs.

Verhuring van bestelwagens zonder waarborg is bij Vio niet mogelijk. Dit is voor ons een zekerheid dat we de wagen in goede conditie terug krijgen en maakt het ook mogelijk om steeds kwalitatieve voertuigen te blijven aanbieden. Deze waarborg krijgt u uiteraard volledig terug na oplevering van de bestelwagen in originele staat. De waarborg wordt steeds aangepast aan termijn en voorziene aantal kilometers.

Al onze wagens zijn, zoals wettelijk verplicht, BA verzekerd, met een kost per voorval van 500€ ten laste van de huurder.

  • In ons tarief “basis” is uw risico, ook in geval van diefstal, beperkt tot het vermelde bedrag.
  • In ons, voor u veiligertarief, “slim” beperkt u uw risico bij een eventueel voorval tot een aanzienlijk kleiner bedrag.
  • De bedragen vindt u terug bij de opgegeven tarieven op de detailpagina’s. 

 

Waar kan ik een bestelauto huren?

Wilt u een bestelwagen huren in Antwerpen? Dan bent u bij Vio aan het juiste adres. Onze verhuurfilialen bevinden zich in Wilrijk, Zwijndrecht en Wommelgem en beschikken allen over een ruim aanbod huurwagens.

 

Vio, flexibele totaaloplossing op maat

Vio biedt meer dan alleen het verhuur van bestelwagens. Wij streven er naar steeds een totaaloplossing te bieden voor uw probleem. Een bestelwagen huren met chauffeur kan een mooie oplossing zijn wanneer u het zelf niet helemaal ziet zitten om met een groter voertuig te rijden. Gebrek aan tijd? Dan kan u de transportklus zelfs helemaal aan ons overlaten. Of het huren van een meubelwagen uitbreiden met extra helpende handen kan uw verhuis sneller en aangenamer laten verlopen.

Het enige wat u hoeft te doen is ons uw opdracht en wensen voorleggen en wij adviseren u vrijblijvend over de meest optimale oplossing voor uw noden én budget.

 

Neem vrijblijvend contact op