Aanhangwagen huren

Bagagewagen huren (gesloten enkelas)

Type Gesloten enkelasser
Categorie aanhangwagen Type AHW1
Rijbewijs B
Volume laadruimte 1,5 m³
Laadvermogen 500 kg - Niet geremd
Binnenafmetingen 182 x 100 x 84 cm

Gesloten dubbelas aanhangwagen huren

Type Gesloten dubbelasser
Categorie aanhangwagen AH
Rijbewijs BE
Volume laadruimte 8,1 m³
Laadvermogen 1.500 kg - Geremd
Binnenafmetingen (LxBxH) 300 x 150 x 180 cm

Motortrailer huren

Type Enkelasser
Categorie aanhanger MT
Rijbewijs B
Max. aantal motors 2
Laadvermogen 500 kg - Niet geremd
Afmeting laadvloer 225 x 125 x 70 cm

Glastrailer huren

Type Dubbelasser
Categorie aanhanger GT
Rijbewijs BE
Laadvermogen 1.370 kg - Geremd
Afmeting laadvloer 400 x 180 cm
Hoogte laadvloer 70 cm

X-steering oplegger huren

Volume laadruimte 87 m³
Binnenafmetingen 1360 x 247 x 260 cm
Hoogte laadvloer 120 cm
Laadvermogen 27.000 kg
Extra Schuifzeiltrailer met openschuivend dak

Kleine koelaanhangwagen huren

Type aanhangwagen Gesloten dubbelasser – KKT
Rijbewijs type BE
Volume laadruimte 5,9 m³
Laadvermogen 850 kg – geremd
Koeling Koeling tot 6°C. Ruimte afgesloten met flexibele flappen.

Een oplossing voor elke vervoersklus 

U gaat op autovakantie, uw wil naar het containerpark of u wil uitzonderlijk een extra lading gekoelde producten vervoeren? Dan is een aanhangwagen huren misschien wel de oplossing. Van compacte bagagewagen tot ruime oplegger, dankzij ons divers aanbod hebben we ongetwijfeld een geschikte aanhangwagen te huur voor uw vervoersklus. Onze aanhangwagens zijn ook steeds voorzien van officiële aanhangwagen verlichting.

Verder zijn onze aanhangwagens uitgerust met een 13-polige stekker. Beschikt uw wagen over een 7-polige stekker? Geen probleem, je kan bij VIO een verloopstekker aankopen voor €12,5 (excl. BTW) wat op €15,13 inclusief BTW komt. Vraag er naar bij uw offerte!

Open of gesloten aanhangwagen huren

Bij Vio kan u een ruim aanbod gesloten aanhangwagens huren. Zowel onze compacte enkelasser, dubbelasser als koelwagens zijn gesloten en maken het mogelijk om lading veilig en droog te vervoeren.

Onze open aanhangers zijn dan weer ideaal voor het vervoeren van glasplaten of motors.

Diverse laadvermogens

Hoe groot uw transportklus ook is, een aanhangwagen huren kan voor zeer uiteenlopende laadvermogens. Van 500 kg tot maar liefst 27.000 kg. Onze bagagewagen en motortrailer hebben een laadvermogen van < 750 kg wat maakt dat ze beschikbaar zijn voor iedereen met een rijbewijs B.

 

Niet helemaal zeker welk type aanhangwagen u nodig heeft, een geremde of ongeremde aanhangwagen en wat het verschil tussen beide is? Aan welke voorwaarden uw auto moet voldoen? Of welk rijbewijs hiervoor verplicht is? Geef ons dan door wat u precies wenst te vervoeren en dan adviseren wij welke remorque of aanhanger in ons verhuuraanbod voor u het meest geschikt is. Zowel qua volume, rijbewijs, opties als budget!

Huren voor korte én lange termijn

Wil u een remorque huren voor containerpark, dan volstaat een huurperiode van 1 dag of eventueel een weekend. Wenst u een extra aanhanger voor op vakantie dan heeft u nood aan een langere huurperiode. Onze tarieven lopen tot weekprijzen, maar ook verhuren van een aanhanger voor een maand of langer is mogelijk. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

 

Waar kan ik een aanhangwagen huren?

Wilt u een aanhangwagen huren in Antwerpen? Dan bent u bij Vio aan het juiste adres. Onze verhuurfilialen bevinden zich in Wilrijk, Zwijndrecht en Wommelgem en beschikken allen over een ruim aanbod aanhangers.

 

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie over aanhangwagen verhuur? Contacteer ons gerust voor vragen omtrent een of andere aanhangwagen te huur of kom eens langs in één van onze vestigingen. Wij zijn te vinden in Wommelgem, Zwijndrecht en Wilrijk.

 

Neem vrijblijvend contact op