Vrachtwagen huren

Iveco Cargo vrachtwagen 5m

Rijbewijs type C
Volume laadruimte 27 m³
Laadvermogen 2.300 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 500 x 230 x 235 cm
Laadklep 1,5 ton

Iveco Eurocargo vrachtwagen 6m

Rijbewijs type C
Volume laadruimte 34 m³
Laadvermogen 6.000 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 600 x 247 x 230 cm
Laadklep 1,5 ton

Iveco Eurocargo vrachtwagen 7m

Rijbewijs type C
Volume laadruimte 40 m³
Laadvermogen 5.000 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 700 x 245 x 235 cm
Laadklep 1,5 ton

Iveco Stralis vrachtwagen 7,6m

Rijbewijs type C
Volume laadruimte 44 m³
Laadvermogen 10.000 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 760 x 245 x 235 cm
Laadklep 2 ton

Iveco Stralis vrachtwagen 8,2m

Rijbewijs type C
Volume laadruimte 47 m³
Laadvermogen 16.000 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 820 x 245 x 235 cm

Een handige oplossing voor elke transportklus

U wil graag alles in één keer verhuizen of extra grote meubelstukken vervoeren? Uw eigen vrachtwagen laat het even afweten? Dan is VIO camionverhuring een eenvoudige en snelle oplossing. Van compacte vrachtwagen met laadruimte van 19 m³ tot een ruime Iveco Stralis vrachtwagen (47 m³) of zelfs een trekker met oplegger. Dankzij ons ruim en divers aanbod hebben we ongetwijfeld een geschikte vrachtwagen te huur voor uw transportklus.

Onze vrachtauto’s zijn van het kwaliteitsmerk Iveco en alle modellen beschikken over een automatische laadklep die het in- en uitladen van zware vracht vereenvoudigen. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een digitale tachograaf. Voor meer informatie betreffende het gebruik hiervan kan u terecht in onze verhuurkantoren of op de website www.digitach.be.

Niet helemaal zeker welk volume vrachtwagen u nodig heeft? Geef ons dan de afmetingen en/of volume door van wat u wenst te vervoeren en dan adviseren wij u welke vrachtwagen in ons verhuuraanbod voor u het meest geschikt is.

Huren voor korte én lange termijn

Heeft u plots nood aan een extra camion voor een onverwachte levering? Geen probleem. Bij VIO kan u vrachtwagens huren voor periodes vanaf 1 dag. Onze tarieven online lopen tot weekprijzen (periode van 5 dagen). Wenst u echter voor een langere periode (een aantal weken of maanden) over de vrachtwagen te beschikken, dan kan dat zeker! Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat!

Verplichte kilometerheffing ook bij verhuur vrachtwagens

Voor vrachtwagens met een totaalgewicht hoger dan de maximum toegelaten 3,5 ton is het sinds 1 april 2016 verplicht om een kilometerheffing te betalen voor het gebruik van autosnelwegen en een aantal gewest- en gemeentewegen in België. Deze kilometerheffing wordt berekend met een On Board Unit (OBU), een toestel dat in al onze vrachtauto’s aanwezig is.

Het tarief voor de kilometerheffing is bij ons reeds mee in de huurprijs van de vrachtwagen verrekend op basis van een forfaitaire prijs/km. Ze wordt bepaald op basis van MTM (max. toegelaten massa) sleep en euronorm van de vrachtwagens.

Voor meer informatie betreffende de werkwijze voor heffingen in de andere Europese landen, bezoekt u best op voorhand de website van DKV.

Vrachtwagen huren met/zonder rijbewijs C?

Let op, al onze bovenstaande vrachtwagens te huur vereisen een geldig rijbewijs C. Controleer steeds de vervaldatum van uw rijbewijs en uw medische keuring.

Beschikt u niet over een rijbewijs C en u moet grotere meubelstukken vervoeren? Geen probleem! Bekijk ook ons aanbod bestelwagens en ruime meubelwagens. Deze kleine vrachtauto’s huren kan al met rijbewijs B en u zal verstelt staan van hun laadvolume. Bovendien zijn ze uitgerust met een laadklep zodat u vaak al meer dan voldoende heeft aan deze wagen voor een standaard verhuizing.

Wat kost een vrachtwagen huren?

Bij VIO hanteren wij een zeer scherpe prijs voor vrachtauto verhuur! De prijs hangt natuurlijk af van de verhuurtijd en het gewenste model. Een camion huren kan al vanaf 83 euro per dag.

Huurt u een vrachtauto bij VIO, dan krijgt u minimum 100 km/dag gratis. Voor langere afstanden betaalt u een kilometertarief voor de extra afgelegde kilometers. Indien u ons op voorhand doorgeeft hoeveel kilometers u zou afleggen dan houden we hier alvast rekening mee in onze offerte.

Bij bovenstaande huurprijzen dient steeds nog de prijs voor diefstalverzekering berekend te worden. Het nemen van dergelijke diefstalverzekering is wettelijk verplicht en het bijkomend tarief staat steeds vermeld bij de verschillende modellen.

De weergegeven prijzen zijn steeds inclusief BTW en exclusief brandstof.

Waar kan ik een vrachtwagen huren?

Wilt u een camion huren in de buurt van Antwerpen? Dan bent u bij VIO aan het juiste adres. Onze verhuurvestigingen bevinden zich in Zwijndrecht, Wilrijk en Wommelgem en beschikken allen over een ruim aanbod huurvoertuigen.

 

Contacteer ons vrijblijvend