Minibus huren

6 persoons bus cat.: M

Categorie busje Type M
Rijbewijs type B
Aantal personen 5 + 1
Laadvermogen 850 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 153 x 170 x 143 cm
Extra Trekhaak

8 - 9 persoons busje cat.: N

Categorie busje Type N
Rijbewijs type B
Aantal personen 8 + 1
Laadvermogen 480 kg
Binnenafmetingen (LxBxH) 140 x 150 x 130 cm
Extra Dubbele airconditioning

De leukste oplossing voor uw groepsuitstap

Een uitstapje maken met het hele gezin of met een pak vrienden? Op kamp met de jeugdbeweging of sportploeg?  Leuk, en een minibus huren maakt deze uitstap nog leuker. U kan gezellig samen in ons busje richting de bestemming rijden i.p.v. apart met meerder auto’s. Minder chauffeurs nodig en extra sfeer verzekerd!

Bij Vio kan je een personenbusje huren voor 6 of 9 personen. Sommige modellen beschikken over een trekhaak waardoor je ze perfect kan uitbreiden met een aanhangwagen. Zo heeft u zeker voldoende plaats voor alle bagage, tenten of drank- en voedselvoorraad. U geniet dan bovendien van 10% combinatiekorting! Wilt u absoluut een minibus met een trekhaak? Vermeld het dan zeker tijdens uw reservatie!

Huren voor korte én lange termijn

Het is mogelijk een busje te huren voor een dag. Handig bij bv. een vrijgezellen, personeelsfeest of daguitstap met de familie. Maar wil u een minibus huren voor vakantie, dan kan dat uiteraard ook voor een week of zelfs langer. Onze tarieven lopen tot weekprijzen, maar ook een verhuur voor langere periode is mogelijk. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

 

Wat kost een minibus huren?

Bij Vio huurt u een minibus aan voordelige prijs! De prijs hangt natuurlijk af van het gewenste model en de verhuurtijd.

Verhuur busje voor 6 personen kan al vanaf 67,76 euro voor 1 dag. Voor een minibus voor 9 personen kan dit vanaf 86,52 euro voor 1 dag. Wat neerkomt op nog geen 10 euro per persoon! (indien volledig gevuld)

Bovendien krijgt u bij verhuring steeds een aantal km gratis.

Opgelet! Tijdens de schoolvakanties hanteren we aangepaste tarieven voor de huur van onze minibussen. Deze zijn op aanvraag te bekomen via onze dienst reservatie (03/253 20 10 of vioreservatie@vio.be).

Verhuring van minibussen zonder waarborg is bij Vio niet mogelijk. Dit is voor ons een zekerheid dat we de personenbusjes in goede conditie terug krijgen en maakt het ook mogelijk om steeds kwalitatieve busjes te blijven aanbieden. Deze waarborg krijgt u uiteraard volledig terug na oplevering van de minibus in originele staat. De waarborg wordt steeds aangepast aan termijn en voorziene aantal kilometers.

 

Al onze wagens zijn, zoals wettelijk verplicht, BA verzekerd met een kost per voorval van 500€ ten laste van de huurder.

  • In ons tarief “basis” is uw risico, ook in geval van diefstal, beperkt tot het vermelde bedrag.
  • In ons ,voor u veiliger, tarief “slim” beperkt u uw risico bij een eventueel voorval tot een aanzienlijk kleiner bedrag.
  • De bedragen vindt u terug bij de opgegeven tarieven op de detailpagina’s van onze minibusjes.

 

Waar kan ik een busje huren?

Wilt u een minibusje huren in Antwerpen? Dan bent u bij Vio aan het juiste adres. Onze verhuurfilialen bevinden zich in Wilrijk, Zwijndrecht en Wommelgem en beschikken allen over een ruim aanbod huurwagens.

 

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend.

Hebt u nog vragen omtrent minibusverhuur? Contacteer ons, of kom eens langs. U kan ons vinden in Zwijndrecht, Wommelgem en Wilrijk. Onze medewerkers helpen u graag verder als u een busje wil huren. Uw transport is onze zorg!

 

Contacteer ons vrijblijvend