Verhuisdekens & verhuisriemen huren

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u behoefte aan professionele spullen en wilt u verhuisriemen huren? Vio biedt u de oplossing. Wij hebben echt alles wat u nodig heeft om zonder brokken in uw nieuwe woning te trekken. U kunt bij ons onder meer een dekenpakket huren, maar ook verhuisriemen huren. Met onze dekenpakketten verhuur en de prijs voor verhuisriemen huren bent u echt voordelig uit.

 

Vraag hier uw reservatie aan

 

Verhuisdekens huren

U wilt uw kostbare schilderijen en spiegels goed beschermen tegen beschadigingen en breuk. Het beste wat u dan kunt doen is het huren van verhuisdekens. Het verhuisdekenverhuur bij Vio is snel geregeld en de prijs voor de huur van een dekenpakket is bijzonder scherp.

Verhuisriemen huren

Uw televisie en uw computer wilt u liever niet zonder bescherming meenemen naar uw nieuwe huis. In deze situatie biedt dekenpakket verhuur uitkomst. U krijgt 10 dekens en 2 linten voor de voordelige prijs van € 7,00 per dag of € 24,50 per week. Om alles risicoloos in te pakken neemt u bij de verhuur verhuisriemen van +/- 4 meter lang voor slechts € 1,50 per dag of € 5,00 per week. Voor deze prijs verhuisriemen huren is echt goedkoop. Met onze verhuur dekenpakket prijs bent u bij Vio voordelig uit.

Naast het verhuur van verhuisdekens en -riemen is het ook mogelijk om verhuiswagens, verhuisliften, professionele verhuizers en andere handige verhuismaterialen te huren. Met Vio is verhuizen veilig en eenvoudig!

Details en tarieven

Product Extra info Prijs per dag Prijs per week
Dekenpakket 10 dekens en 2 linten € 7,00 € 24,50
Verhuispakket 10 dekens, 4 verhuisriemen, 1 rolplank of steekwagen € 13,00 € 45,50
Verhuisriemen +/- 4 m lengte € 1,50 € 5,00
  • Prijzen inclusief BTW.
  • Tarieven geldig vanaf 01/03/2024 – de tarieven kunnen steeds gewijzigd worden.

 

Vraag hier uw reservatie aan