Motortrailer huren

Uw motor moet binnen voor onderhoud of u gaat op vakantie met de wagen en u wilt uw motor meenemen? U bent dus op zoek naar een oplossing om uw motor te vervoeren. Geen probleem! Bij VIO kunt u zeer eenvoudig een motortrailer huren aan scherpe prijs. Zo kan u ook op uw vakantiebestemming met uw geliefde tweewieler rondrijden.

Onze aanhanger voor motortransport is geschikt voor één of twee motoren en heeft een laadvermogen van 500 kg. De twee dikke banden aan de zijkant zorgen voor de nodige stabiliteit. De bijgeleverde koffer bevat al het nodige materiaal om uw motor(en) stabiel, recht en vast op de motortrailer te plaatsen.

Uw wagen moet uiteraard wel voorzien zijn van een trekhaak en u moet in het bezit zijn van een rijbewijs B. Vergeet ook niet om een duplicaat van uw nummerplaat te voorzien om aan de motoraanhanger te bevestigen.

U wil een aanhangwagen voor uw motor huren? Kom dan snel langs bij VIO. Al onze aanhangwagens zijn in uitstekende staat en u kan genieten van onze goede en flexibele service. Bovendien is een motor aanhangwagen huren bij ons zeer scherp geprijsd!

 

Vraag uw offerte aan of Reserveer direct op 03/253.20.10

 

Tarieven motortrailer huren

Dag type 1

24 uur
€ 30,25 incl. BTW
Waarborg € 450
Diefstalverzekering (verplicht) € 0,00 per dag

Dag type 2

min. 3 dagen
€ 19,36 incl. BTW
Waarborg op aanvraag
Diefstalverzekering (verplicht) € 0,00 per dag

Weekend

Zaterdag 8u - zondag 19u30
€ 50,82 incl. BTW
Waarborg op aanvraag
Diefstalverzekering (verplicht) € 0,00 per dag

Week

7 dagen
€ 79,86 incl. BTW
Waarborg op aanvraag
Diefstalverzekering (verplicht) € 0,00 per dag

Meer informatie

Type Enkelasser
Rijbewijs B
Max. aantal motors 2
Laadvermogen 500 kg - Niet geremd
Afmeting laadvloer 225 x 125 x 70 cm
Buitenafmetingen 320 x 175 cm
Hoogte laadvloer 40 cm

Extra info en voorwaarden verhuur motortrailers

 

Houd bij het huren van een motor aanhangwagen steeds rekening met onderstaande punten:

  • Rijbewijs: u dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B.
  • Duplicaat nummerplaat: bij het huren van onze motortransport aanhanger dient u een duplicaat van uw nummerplaat te voorzien. Dit is enkel nodig bij dit type aanhangwagen (< 750 kg) en bij een Vio bagagewagen.
  • Vrijstelling B.A.: in geval van ongeval in fout met tegenpartij blijft er een vrijstelling burgerlijke aansprakelijkheid (BA) van 250 euro behouden indien de omniumverzekering werd afgekocht. Zonder afkoop omniumverzekering bedraagt de B.A. 500 euro per schadegeval.
  • Anti-diefstalslot: de motor transport aanhanger mag enkel worden achtergelaten met bijhorend anti-diefstalslot.
  • Aansluiting volgens Europese DIN-normen: onze motoraanhanger is uitgerust met 13-polige aansluitingen die voldoen aan de Europese DIN-normen. Indien uw trekkend voertuig beschikt over “anders”-polige aansluitingen kan u steeds een koppelstuk aankopen bij ons in de verhuurkantoren voor 10 euro/stuk.
  • Waarborg: 450 euro voor 24u. Voor langere periodes wordt de waarborg steeds opgetrokken in functie van de periode.
  • Rij-examen: de Vio motortrailer is niet geschikt voor het uitvoeren van een rij-examen aangezien deze niet breed genoeg is hiervoor.
  • Prijzen zijn inclusief BTW.
  • Tarieven zijn geldig vanaf 01/01/2013 – de tarieven kunnen steeds gewijzigd worden.

 

Offerte op maat aanvragen of Reserveer telefonisch op 03/253.20.10

 

Een motortrailer huren, hoeft trouwens niet duur te zijn. VIO verhuurt motortrailers aan de laagste prijzen. Zo kan u met een gerust hart op vakantie vertrekken. Meer informatie of nog vragen over verhuur aanhangwagens? Contacteer ons of kom langs in een van onze vestigingen. Wij zijn te vinden in Wommelgem, Wilrijk en Zwijndrecht.