Koel- en vrieswagens

Kleine koelaanhangwagen huren

Categorie aanhangwagen KKT
Type Gesloten dubbelasser
Rijbewijs BE
Volume laadruimte 5,9 m³
Laadvermogen 850 kg - Geremd
Koeling Koeling tot 6°C. Ruimte afgesloten met flexibele flappen.

Koelvrachtwagen

Categorie vrachtwagen VG
Rijbewijs C
Laadvermogen 12 ton
Binnen afmetingen (LxBxH) 810 x 245 x 220 cm
Merk & Model Scania P93

Koelbakwagen

Merk & model Iveco 35S12
Categorie wagen KWA
Rijbewijs B
Laadvermogen 800 kg
Binnen afmetingen (LxBxH) 345 x 200 x 200 cm

Koelbestelwagen

Merk & Model Iveco 35S12
Categorie wagen KWA
Rijbewijs B
Laadvermogen 760 kg
Binnen afmetingen (LxBxH) 300 x 180 x 180 cm

De oplossing voor transport of bewaring van gekoelde of diepgevroren goederen.

U wil graag uw producten, hetzij  gekoeld of diepgevroren transporteren of tijdelijk bewaren, dan bieden wij u de oplossing. VIO heeft een ruim en divers aanbod in volume en  in koel- of vriesmogelijkheden en dit gaande van een compacte koelaanhanger tot vrachtwagen met laadruimte van 45 m³. Afhankelijk van het gekozen voertuig kan de temperatuur geregeld worden  tot -20°C. Wij hebben ongetwijfeld het geschikte transportmiddel te huur voor uw transportklus.

Onze wagens zijn van het kwaliteitsmerken Iveco en Scania  en zijn telkens uitgerust met de beste koel- en vriesunits. De vrachtwagens (c-rijbewijs) beschikken over een autonoom werkend koel/vriesunit, wat toelaat ook in stilstand de koeling te garanderen.  De wagens voor B-Rijbewijs, zijn voorzien van een 220V aansluiting, zodat de koel/vriesunit ook tijdens stilstand kan werken en uw goederen op temperatuur te houden.   Let wel, veelvuldig en langdurend de vrachtruimte openen, heeft natuurlijk een effect op de temperatuur in de laadruimte.

 

Welke koelwagen is er geschikt voor u?

Niet helemaal zeker welk volume vrachtwagen u nodig heeft? Geef ons dan de afmetingen, volume en gewenste koeltemperatuur door van wat u wenst te vervoeren en dan adviseren wij u welke oplossing in ons verhuuraanbod voor u het meest geschikt is.

 

Wat kost een koel- of vrieswagen huren?

Bij VIO hanteren wij doorgaans zeer scherpe prijzen. Deze hangt natuurlijk af van de verhuurtijd en het gewenste model.

Bij een gemotoriseerd voertuig krijgt u steeds minimum 100 km/dag gratis. Voor langere afstanden betaalt u een kilometertarief voor de extra afgelegde kilometers. Indien u ons op voorhand doorgeeft hoeveel kilometers u zou afleggen dan houden we hier alvast rekening mee in onze offerte.

Bij bovenstaande huurprijzen dient steeds nog de prijs voor diefstalverzekering berekend te worden. Het nemen van dergelijke diefstalverzekering is wettelijk verplicht en dit bijkomend tarief staat steeds vermeld bij de verschillende modellen. De weergegeven prijzen zijn steeds inclusief BTW en exclusief brandstof.

Vraag hier uw offerte aan

 

Waar kan ik een koel-of vrieswagen huren?

Wilt u een koelwagen huren in de buurt van Antwerpen? Dan bent u bij VIO aan het juiste adres. Onze verhuurvestigingen bevinden zich in ZwijndrechtWilrijk en Wommelgem en beschikken allen over een ruim aanbod verschillende huurvoertuigen.

 

Huren voor korte én lange termijn

Heeft u plots nood aan een extra camion voor een onverwachte levering? Geen probleem. Bij VIO kan u vrachtwagens huren voor periodes vanaf 1 dag. Onze tarieven online lopen tot weekprijzen (periode van 5 dagen). Wenst u echter voor een langere periode (een aantal weken of maanden) over de wagen te beschikken, dan kan dat zeker!

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat

 

Verplichte kilometerheffing ook bij verhuur vrachtwagens

Voor vrachtwagens met een totaalgewicht hoger dan de maximum toegelaten 3,5 ton is het sinds 1 april 2016 verplicht om een kilometerheffing te betalen voor het gebruik van autosnelwegen en een aantal gewest- en gemeentewegen in België. Deze kilometerheffing wordt berekend met een On Board Unit (OBU), een toestel dat in al onze vrachtauto’s aanwezig is.

Het tarief voor de kilometerheffing is bij ons reeds mee in de huurprijs van de vrachtwagen verrekend op basis van een forfaitaire prijs/km. Ze wordt bepaald op basis van MTM (max. toegelaten massa) sleep en euronorm van de vrachtwagens.

Voor meer informatie betreffende de werkwijze voor heffingen in de andere Europese landen, bezoekt u best op voorhand de website van DKV .

 

Koelvrachtwagen huren met/zonder rijbewijs C?

Let op, voor de koelvrachtwagens is een geldig rijbewijs C  vereist. Controleer steeds de vervaldatum van uw rijbewijs en uw medische keuring. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een digitale tachograaf. Voor meer informatie betreffende het gebruik hiervan kan u terecht in onze verhuurkantoren of op de website www.digitach.be.

Voor houders van een B-rijbewijs, die toch een groot volume nodig hebben, verwijzen we graag naar onze koelbakwagen. U zal verstelt staan van hun laadvolume, wie weet biedt deze budgetvriendelijke wagen al meer dan voldoende koelruimte.