Opbouwlift huren

U verhuist naar een appartement of pand met verdiepingen. Leuk, maar niet eenvoudig. Want u moet veel trappen en smalle gangen trotseren om uw inboedel boven te krijgen. Kies daarom voor de gemakkelijke weg door een compacte opbouwlift te huren die u zelf mag bedienen.

Een opbouwlift huren die u zelf opbouwt en bedient? Die vindt u bij VIO, uw specialist in de verhuur van een opbouwlift. Bekijk alvast onze tarieven om u ervan te verzekeren dat “voordelig opbouwliften huren” kan bij VIO!

Vraag uw offerte aan of Reserveer direct op 03/253.20.10

Meer informatie

Dagprijs 24 uur € 112
Vrijstelling na afkoop € 350
Vrijstelling zonder afkoop Kostprijs schade
Waarborg voor 24u € 450 (voor langere periodes wordt de waarborg steeds opgetrokken in functie van de periode)

Details opbouwliften

 

  • Type: onze opbouwliften zijn van het type GEDALIFT
  • Hefvermogen: ze hebben een hefvermogen van 200 kg en tillen uw meubels probleemloos tot op de derde verdieping
  • De elektrische motor werkt op 220V.

 

Extra info & voorwaarden verhuur opbouwliften

 

Hou bij het huren van een opbouwlift rekening met volgende punten:

  • Bij de verhuur van een opbouwlift bouwt u het toestel zelf op. Hoe? De opbouw ervan wordt u grondig uitgelegd en u krijgt een uitgebreide, met verhelderende foto’s gedocumenteerde handleiding mee.
  • Prijzen zijn inclusief BTW.
  • Opgelet: het transport van onze opbouwliften vraagt om een aanhang-, bestel- of vrachtwagen. Heeft u deze niet zelf? Gebruik dan een van ons! Bij combinatie met één van onze huurwagens geniet u van een korting van 10% op de huurprijs en kilometervergoeding van de huurwagen.
  • Verzekering: In geval van ongeval in fout met tegenpartij blijft er een vrijstelling burgerlijke aansprakelijkheid van 250 euro behouden indien de omniumverzekering werd afgekocht. Zonder afkoop omniumverzekering bedraagt de BA 500 euro per schadegeval.
  • Handleiding: Bekijk hier de handleiding voor opbouwlift.

 

Offerte op maat aanvragen of Reserveer telefonisch op 03/253.20.10

Maakt u het zich liever gemakkelijk? Huur dan een ladderwagen mét operator. Zo verhuist u uw inboedel comfortabel en voordelig. En dat tot de 9e verdieping.