Rolplank en steekwagen huren

Verhuizen is een klus waar veel tijd en energie in kruipt en waar veel mensen tegenop zien. Het slepen en sjouwen van dozen en meubels vergt lichamelijke kracht en inspanning. Maar waarom uzelf in het zweet werken? Door gebruik te maken van een slim hulpmiddel zoals een rolplank of steekwagen wordt het werk letterlijk een stuk lichter en bent u in staat om meer werk te verzetten in dezelfde tijd.

 

Huur hier uw rolplank of steekwagen

 

Huur een rolplank of steekwagen als handig hulpmiddel

Verhuis- en verhuurbedrijf Vio heeft alles in huis voor een snelle en veilige verhuizing. U kunt bijvoorbeeld een rolplank huren (er is zelfs een rolpakket te huur), maar u kunt voor de zware spullen ook een steekwagen huren. Het plaatsen van een koelkast wordt dus een stuk makkelijker. Spaar uw rug en huur dus een rolplank! Of huur een verhuispakket bestaande uit tien dekens, vier verhuisriemen en een rolplank (of steekwagen) wanneer u breekbare spullen wilt verhuizen. Met deze bescherming komen uw spullen in goede staat op de plaats van bestemming. Daarnaast kunt u een steekwagen huren om met zware dozen een grotere afstand af te leggen.

Kortom: met het huren van een rolplank en de optie tot een steekwagen huren staat niets een snelle verhuizing in de weg! En voor de prijs van een steekwagen huren, het rolpakket verhuur en de prijs van de verhuur van de rolplank hoeft u het niet te laten! Neem dus voor een rolplank huren en voor de verhuur van een steekwagen nu direct contact op met Vio.

Naast steekwagens & rolplanken biedt Vio nog heel wat ander verhuismateriaal te huur aan: verhuisdozen, verhuisdekens of zelfs verhuiswagens.

Bekijk hier het overzicht van ons verhuismateriaal met bijhorende tarieven.

 

Tarieven verhuur rolplank en steekwagen

 

Product Extra info Prijs per dag Prijs per week
Rolplank laadvermogen van maximaal 150 kg € 6,00 € 22,00
Steekwagen laadvermogen van maximaal 150 kg € 7,50 € 26,20
Verhuispakket 10 dekens, 4 riemen en 1 rolplank of steekwagen € 13,00 € 45,50
  • Prijzen inclusief BTW.
  • Tarieven geldig vanaf 01/03/2024 – de tarieven kunnen steeds gewijzigd worden.

 

Huur hier uw rolplank of steekwagen